torsdag den 24. januar 2008

Visionsmøde







Vi har prøvet noget helt nyt på Arden Bibliotek: Visionsmøde.
Vi startede på Nørresundby Bibliotek og fik en fin rundvisning af Berit. Der blev fotograferet og gode ideer blev noteret. Vi fortsatte til Annebeths lejlighed med udsigt over havnen.
Så blev der drukket kaffe og te og snakket.
Annebeth gav et kort oplæg om visioner, og vi fik derefter udfyldt en masse gule sedler med alle de ord, vi mener er/bør være betegnende for vores arbejdsplads og vores arbejde. Det var en god oplevelse og gav mange input og ideer. Tiden gik forrygende hurtigt, og vi nåede kun indledende drøftelser. Vi fortsatte på Søgårds Bryghus med en omgang tapas og godt øl!
Absolut en god begyndelse, men hvor er der mange ting vi vil!

mandag den 21. januar 2008

Facebook

Jeg er i forvejen på Facebook, men har nu oprettet en gruppe for "ansatte ved Mariagerfjord Bibliotekerne", så nu må I gerne melde jer ind!
Har også meldt mig til LinkedIn og har fundet gamle kolleger, der gik på Biblioteksskolen langt, langt tilbage, dengang der kun var skole i København!
Det har jeg hygget mig meget med.
Har fået en kommentar fra Karin fra Grønlands Torv (tidligere ansat i Arden) og har set de fine billeder fra deres nye indretning. Det kunne vi netop bruge, da vi planlægger den store fornyelse på Arden Bibliotek. Vi skal besøge Nørresundby på onsdag og derefter have "visionsmøde" hos Annebeth, der laver oplæg, og så skal der bare komme en masse ideer på bordet!
(Måske kommer de især efter vores frokost på Søgårds Bryghus). Forhåbentlig kan jeg bidrage med nogle billeder til næste indlæg!